Fluitiste

Ensembleleider

Docent / Coach

Verbinder

Expressief en energiek

Ik studeerde bij Mirjam Nastasi, Paul Verhey, Jacques Zoon en Marieke Schneemann aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Ik studeerde af als Docerend Musicus, Uitvoerend Musicus en later ook als Docent Muziek. Verder volgde ik materclasses bij onder andere Peter Lucas Graf, Trevor Wye, Aurel Nicolet, Robert Dick en Barthold Kuijken.

Ervaring
Tijdens mijn studie werd ik geselecteerd voor het orkest van het Koninklijk Conservatorium en het Nationaal Jeugd Orkest. Later speelde ik als freelancer mee bij het Residentie Orkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Nederlands Balletorkest, het Nederlands Blazersensemble en het Metropole Orkest. Daarnaast maakte ik deel uit van diverse kamermuziekensembles.
Ik ben initiatiefnemer en fluitiste van Villa met Uitzicht, een collectief van musici waarmee in diverse ensemblesamenstellingen programma’s worden gemaakt. Meer over Villa met Uitzicht is te vinden op www.villametuitzicht.nl

Stijl
Ik ben musicus in hart en ziel. Dat blijkt op het podium, waar ik altijd vol passie en beleving een muzikaal verhaal vertel. ‘Liever een hartstochtelijke oneffenheid op het juiste moment, dan saaie klankperfectie’, is mijn motto. Een sterk inlevingsvermogen stelt mij in staat een persoonlijk stempel te drukken op traditionele klassieke composities, zonder de waarde van het werk geweld aan te doen. Behalve uitvoerend musicus ben ik ook muziekdocent, dat contact met nieuwe generaties houdt me up-to-date en geïnspireerd.